Veelgestelde vragen

Verzenden/retourneren

Zijn de producten niet naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Je kunt jouw bestelde artikelen binnen 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening, maar indien je de gehele bestelling retourneert ontvang je de bezorgkosten terug.

Je kunt de artikelen alleen retourneren als deze niet gebruikt zijn en nog in de originele verpakking zitten. Om een retour aan te melden kun je ons een berichtje sturen via het contactformulier of info@bydaladesigns.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Indien je binnen een aantal uur na het bestellen jouw nieuwe adres doorgeeft kan dit gewijzigd worden. Wanneer het pakketje al is verstuurd is dit helaas niet mogelijk.

Ja, de verzendkosten zijn € 1,95 per verstuurd pakket. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden verzenden wij onze bestellingen via de brievenbus. Je zult hier geen track & trace over ontvangen. Mocht je het graag als brievenbuspakket verstuurd hebben, dan kun je ons een berichtje sturen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Nadat de betaling binnen is, verzenden wij jouw bestelling binnen 1-2 dagen. Houd er rekening mee dat zon- en feestdagen niet meetellen.

Load More

Betalen

Je kunt gemakkelijk, snel én veilig betalen via iDeal.

Category: Betalen

Je kunt je bestelling veilig en gemakkelijk betalen via iDeal.

Category: Betalen

Een kortingscode kan toegevoegd worden tijdens het bestelproces. Bovenin zie je een melding dat er een code toegevoegd kan worden.

Category: Betalen

Load More

Productinformatie

Een plated (gold- of silverplated) sieraad is een sieraad met een laagje goud of zilver eroverheen. Dit betekent echter niet dat het hele sieraad van goud of zilver is, enkel de bovenste laag. Het materiaal hieronder kan verschillen. Het voordeel van plated sieraden is dat het betaalbaarder is dan echt goud of zilver, en er alsnog ontzettend mooi uitzien.

We streven ernaar om alles nikkelvrij aan te bieden. We vermelden bij het product altijd of het wel of niet nikkelvrij is, maar mocht je twijfelen kun je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier of info@bydaladesigns.nl

Stainless steel, ook wel roestvrij staal (RVS) genoemd, is een legering van ijzer, chroom en koolstof. Het voordeel hiervan is niet alleen dat het materiaal heel sterk is, het krast ook niet snel en glimt mooi. Het grootste voordeel is wellicht dat stainless steel sieraden niet verkleuren, mits ze niet in aanmerking komen met chloride (chloor). Mocht het een keer in aanmerking komen met chloor verkleurt het niet meteen, maar om je sieraden zo mooi mogelijk te houden raden we altijd aan niet te zwemmen/douchen met de sieraden.

Load More